Україна приймає перший Міжнародний конкурс молодих дизайнерів

Україна приймає перший Міжнародний конкурс молодих дизайнерів

Відео
Укрінформ
15 липня в Україні відбудеться одна з наймасштабніших міжнародних fashion-подій у Східній та Центральній Європі – International Young Designers Contest (Міжнародний конкурс молодих дизайнерів).

Про це пише JetSetter.

Конкурс проходить за підтримки Київської міської державної адміністрації.

«За цей рік ми створили важливий міжнародний проект, в який вже залучили у якості партнерів і учасників представників з 8 європейських країн. Нам вдалося підтвердити статус України як лідера в області fashion в Центральній і Східній Європі, до якої прикута увага світових ЗМІ і фахівців індустрії моди. Ми пишаємося тим, що Ukrainian Fashion Week, відомий багаторічною підтримкою молодих дизайнерів, завдяки ініціативі створення International Young Designers Contest, запропонував свій досвід цілого регіону», – зазначила голова оргкомітету конкурсу Ірина Данилевська.

У конкурсі візьмуть участь дизайнери з 9 країн: Грузії, Естонії, Литви, Молдови, Польщі, Словаччини, Угорщини, України та Чехії.

Читайте також: Знятий у Києві рекламний ролик отримав трьох "Каннських левів"

Міжнародне журі визначить переможця, який отримає грант на подальший розвиток свого бренду, включаючи грошову винагороду і один з курсів програми в Istituto Europeo di Design. Призовий фонд в цілому становить 10 000 доларів. Напередодні конкурсу, 5 липня, в арт-просторі ЦУМ на сьомому поверсі відбудеться відкриття виставки ескізів і мудбордів колекцій. Виставка триватиме до 16 липня, і всі охочі матимуть можливість ознайомитися з роботами конкурсантів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-