Жеребкування визначило 40 членів експертних рад Українського культурного фонду

Жеребкування визначило 40 членів експертних рад Українського культурного фонду

Список
Укрінформ
За результатами сліпого жеребкування визначено 40 членів восьми експертних рад Українського культурного фонду.

Загалом, члени відбиралися до експертних рад восьми напрямків. 

Так, за результатами сліпого жеребкування членами ради з підтримки проектів у сфері візуальне мистецтво стали: Ксенія Білаш, Єлизавета Герман, Катерина Зінченко-Рай, Олена Мартинюк, Ірина Міщенко.

До експертної ради з підтримки проектів у сфері аудіального мистецтва увійшли Наталія Бондаренко, Павло Калиниченко, Євген Петрюченко, Йосип Созанський, Ігор Шаповалов.

Експертну раду з підтримки аудіовізуального мистецтва за результатом сліпого жеребкування складають Олена Бабій, Любов Крохмальна, Віталій Чернецький, Володимир Нагорний, Володимир Яценко. 

За результатами сліпого жеребкування до експертної ради у сфері дизайну та моди увійшли Міндаугас Казлаускас, Мирослав Мельник, Юрій Одробінський, Наталія Синєпупова, Оксана Фурса.

До експертну ради з підтримки проектів у сфері перформативного та сценічного мистецтва включили Лілію Бевзюк-Волошину, Лілію Гринь, Тетяну Каблову, Марину Котеленець, Антона Овчіннікова.

До експертної ради з підтримки проектів у сфері культурної спадщини відібрані шляхом сліпого голосування Олеся Воронюк-Волошина, Наталя Дзюба, Владислав Мороко, Наталія Мусієнко, Тамара Турбаніст.

Читайте також: Відбулося жеребкування членів експертних рад Українського культурного фонду

Також до експертної ради з підтримки проектів у сфері літератури та видавничої справи увійшли Олексій Власов, Каріна Дорошенко, Івасюк Оксана, Матіаш Богдана, Ірина Рачковська. 

І до експертної ради у сфері культурних та креативних індустрій увійшли Анастасія Верлінська, Наталія Кривда, тарас Максименко, Олена Михайленко, Анатолій Солов'яненко.

Загалом до участі в конкурсі було подано 281 заявку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-