Відбулося жеребкування членів експертних рад Українського культурного фонду

Відбулося жеребкування членів експертних рад Українського культурного фонду

Фото, відео
Укрінформ
Відбулося сліпе жеребкування членів експертних рад Українського культурного фонду.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу. 

Зазначається, що нині відбувається другий етап добору експертів до експертних рад Українського культурного фонду, котрі будуть оцінювати проектні заявки у 2018 році.

Жеребкування членів експертних рад Українського культурного фонду / Фото: Тарасов Володимир. Укрінформ

«Хочу привітати Український культурний фонд з тим, що набір експертних рад відбувся. І сьогодні в нас  дуже важливий день, коли методом сліпого жеребкування будуть відібрані експертні ради за вісьмома напрямками, які і будуть в подальшому оцінювати і відбирати культурні проекти 2018 року», -  зазначила голова Українського культурного фонду Марина Порошенко.

Вона вважає, що завдяки роботі Українського культурного фонду в дуже близькому майбутньому наша спільнота  відчує, що розвивається українська культура.

«Я сподіваюся, що в дуже близькому майбутньому вона (культура - ред..) буде інтегрована в міжнародну культурну спільноту», -  наголосила Порошенко.

Читайте також: Марина Порошенко долучилася до вишивання рушника “Сонячна Одещина”

Загалом було подано 281 заявку. Із них 93,5% - з різних областей України, а решта - з-за кордону.  

Український культурний фонд - державна інституція, що створена у 2017 році з метою сприяння розвитку культури і мистецтва України, підтримки культурного розмаїття, інтеграції української культури у світовий культурний простір. Діяльність Українського культурного фонду спрямовується та координується Міністерством культури України. Підтримка проектів Українським культурним фондом здійснюватиметься на конкурсних засадах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-