Руслана готує до Дня незалежності грандіозне шоу

Руслана готує до Дня незалежності грандіозне шоу

Укрінформ
На День незалежності співачка Руслана вийде на сцену в Батурині із новою сольною програмою.

Про це вона розповіла в інтерв’ю Укрінформу.

«Концерт пройде в Батурині. Ми спеціально їдемо в край Гетьманщини, привертаємо увагу до української державності, тому що хочемо, щоб цей історичний акцент культивувався у молодого покоління», - повідомила співачка.

Як розповіла Руслана, Батурин обраний для проведення концерту з метою нагадати, в першу чергу молоді, про те, що «Україна як держава починалася давно, була в Європі ще тоді, коли Петро І ще не встиг прорубати те «вікно».

«Перша конституція України була написана в Батурині в 1710 році. Тому ми дуже хочемо показати нову програму на День Незалежності саме в Батурині», - наголосила співачка.

Крім того, після виступу планується велике турне по Україні, по Європі та по світу.

Читайте також: Руслана Лижичко, співачка, активістка

«Світове турне ми вже анонсували. Цей тур називається «Україна там, де ти». Ним ми хочемо об’єднати всіх українців світу, не ставлячи собі якісь надзавдання. Хочемо приїхати та дати движ українським громадам, дати їм меседж, що вони і є українською енергією», - сказала Руслана.

Як повідомлялося, Руслана, переможниця конкурсу Євробачення у 2004 році, виступила з концертом на центральній площі Лісабона (Португалія) перед гранд-фіналом Євробачення-2018. Черга на виступ української співачки розтягнулася на кількасот метрів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-