У фан-зоні Євробачення O.Torvald спрогнозує шанси Melovina

У фан-зоні Євробачення O.Torvald спрогнозує шанси Melovina

Укрінформ
10 травня о 12:00 у Київському телецентрі "Олівець", що на вул. Мельникова, 42, у фан-зоні Євробачення відбудеться прес-конференція учасника Євробачення-2017 - рок-гурту O.Torvald.

Про це повідомили у прес-центрі фан-зони. 

"Фронтмен Євген Галич поділиться досвідом, отриманим на Євробаченні, розповість, як пісенний конкурс вплинув на подальший розвиток гурту, та оцінить шанси учасника від України Mеlovina цього року", - ідеться в повідомленні.  

Як зазначається, O.Torvald також розкриє деталі нового кліпу на пісню "Вирвана", який має вийти наприкінці травня. Пісня входить до шостого альбому гурту під назвою "#нашілюдивсюди".

Читайте також: У Києві відкрили фан-зону Євробачення-2018

Як повідомляв Укрінформ, фан-зона Євробачення-2018 працює з 3 по 16 травня (з 10:00 до 20:00). Тут на фанів чекають: виставка костюмів і нагород артистів; зустрічі з зірками українського шоу-бізнесу й автограф-сесії; тематичні лекції від експертів шоу-бізнесу; караоке й інтерактивні зони зі стендами, де відвідувачі зможуть дізнатись більше про учасників Євробачення, цікаві факти та історію конкурсу та Португалію. Великий екран для трансляції прямих ефірів півфіналів та фіналу пісенного конкурсу дозволить вболівати за улюблених виконавців у великому колі друзів та відчути атмосферу пісенного свята. 

Програма заходів у фан-зоні Євробачення-2018 за посиланням

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-