У Києві відкрили фан-зону Євробачення-2018

У Києві відкрили фан-зону Євробачення-2018

Фото
Укрінформ
Офіційну фан-зону Євробачення-2018 відкрито у четвер, 3 травня, в головному офісі Суспільного - київському телецентрі "Олівець".

Це перший випадок, коли фан-зона з'являється не тільки в країні проведення цього пісенного конкурсу, а й поза нею.

Про це заявив ведучий церемонії відкриття, а також ведучий Євробачення-2017 Тімур Мірошниченко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це перша фан-зона, яка знаходиться за межами столиці Євробачення. Протягом 2-ох тижнів в "Олівці", на Мельникова, 42, ми зможемо долучитися до найголовнішої музичної події року в Європі й у світі. Це вперше за 63 роки історії конкурсу", - зазначив Мірошниченко.

Він повідомив, що локація працюватиме з 3 по 16 травня, з 10:00 до 20:00, вхід вільний. У фан-зоні на Суспільному всіх чекають майстер-класи з танців, співів, португальської та англійської мов, зустрічі із зірками. А найголовніше - можливість разом подивитися на величезних екранах трансляції шоу. В дні шоу - 8-го, 10-го та 12 травня - можна буде стати глядачем Євробачення-2018.

"З однієї із локацій у фан-зоні за півгодини до прямих ефірів у ці дні буде відбуватися перед-шоу Євробачення. Протягом першого півфіналу моєю колегою стане колишня представниця на Євробаченні Марія Яремчук, під час другого півфіналу - колишня представниця на Євробаченні Альоша. І фінал ми дивитимемося і коментуватимемо разом із Джамалою", - повідомив ведучий.

Водночас він додав: "Якщо все складеться добре, то перед другим півфіналом, де бере участь Melovin, планується прямий зв'язок Melovina з фан-зоною у Києві. Тобто можна буде поставити йому певні запитання".

Фан-зона Євробачення-2018 на Суспільному офіційно відкрита / Фото: Олена Худякова

Читайте також: Melovin каже, що такого звуку, як на сцені Євробачення, у нього не було ніколи

За словами Мірошниченка, у фан-зоні будуть відбуватися прес-конференції і фан-зустрічі з колишніми учасниками Євробачення від України, цьогорічними учасниками національного відбору і, можливо, навіть з членами журі на Євробаченні.

Офіційне відкриття розпочалося з віртуальної присутності Melovina - з кліпу на конкурсну пісню "Under The Ladder". І відео, і виступи, зокрема й співачки Vilna, яка стала своєрідним відкриттям цьогорічного національного відбору на Євробачення, відбувалися під спецефекти - прожекторів, хейзерів, що генерували туман.

 Зураб Аласанія - голова правління ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" - навіть сказав, що відчуває себе майже як на сцені Євробачення. Він висловив переконання, що фанати тут обов'язково будуть. "Я в цьому не сумніваюся. 8-го, 10-го і особливо 12-го. Адже тут є те, що не отримує глядач на ефірі, - люди хочуть з кимось поділяти емоції", - сказав Аласанія, висловивши при цьому сподівання, що наш співак у Лісабоні, як і Сальвадор Собрал торік у Києві, порушить усі правила Євробачення і на цьому виграє.

А ще він повідомив, що з "Олівця" планується зробити повністю відкрите місце.

Читайте також: Організатори Євробачення-2018 назвали членів журі

"Тут будуть несподіванки. "Олівець" відкривається як такий. Він кайфовий, тут постійний рух. І з цього ми дуже тішимося. Наступного року плануємо відкрити і ззовні, зняти паркани, бордюри. А поки облаштовуємо зсередини. Тут все відкрито для людей, ми хочемо бачити їх тут постійно", - підкреслив Аласанія.

Він також подякував партнеру - Посольству Португалії в Україні, яке надало підтримку в облаштуванні цієї масштабної фан-зони і буде проводити тут майстер-класи з англійської і португальської мов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-