Melovin каже, що такого звуку, як на сцені Євробачення, у нього не було ніколи

Melovin каже, що такого звуку, як на сцені Євробачення, у нього не було ніколи

Укрінформ
Представник від України Melovin провів 2 травня увечері свою першу репетицію на сцені міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2018" у Лісабоні. 

Про це повідомляється на офіційному сайті Євробачення. 

Після репетиції співак зізнався, що напочатку трохи нервував через те, що довелося виступати перед найбільшою досі для себе аудиторією, але йому вдалося подолати хвилювання і репетиція пройшла дуже добре. Він високо оцінив якість звуку. "Це був найкращий звук, який я коли-небудь мав на сцені", - сказав Melovin.

Повідомляється, що номер був створений Костянтином Томільченком, який займався постановкою виступу Джамали - переможниці Євробачення-2016.

У четвер, 3 травня, на сцені Євробачення розпочинаються повторні репетиції п'ятнадцятьох учасників першого півфіналу. Кожен матиме 20 хвилин на сцені, і акредитована преса вперше матиме доступ до Altice Arena. Тож репетиції та прес-конференції плануються за участі виконавців із Азербайджану, Ісландії, Албанії, Бельгії,  Чехії, Литви, Ізраїлю, Білорусі, Естонії, Болгарії, Македонії, Хорватії, Австрії, Греції, Фінляндії.

Читайте також: Організатори Євробачення-2018 назвали членів журі

Як повідомляв Укрінформ, 63-ій пісенний конкурс Євробачення проходить у столиці Португалії Лісабоні. Два півфінали і гранд-фінал відбудуться 8, 10 та 12 травня відповідно. 

Україну на пісенному конкурсі представляє Melovin з піснею Under the Ladder. Він вийде на сцену останнім, під номером 18, у другому півфіналі.

Фото: Andres Putting/eurovision.tv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-