Проект українського анімаційного серіалу

Проект українського анімаційного серіалу "Тікі" везуть на МКФ в Анкару

Укрінформ
Проект українського анімаційного серіалу "Тікі" відібрали до скринінг-програми 29 Ankara International Film Festival, який пройде 19-29 квітня, для презентації потенційним партнерам та інвесторам.

Про це повідомляє Media Resources Management

"Презентація анімаційного проекту "Тікі" відбудеться 22-23 квітня. "Тікі" - серіал спільного виробництва студії Animagrad і FILM.UA Group про пригоди маленької дівчинки та її друзів", - йдеться у повідомленні. 

Ankara International Film Festival заснований у 1988 році і є одним з найбільших майданчиків для зустрічі кінопрофесіоналів з усього світу. Щорічно фестиваль збирає провідних фільммейкерів, продюсерів та потенційних інвесторів для пошуку партнерів зі спільного кіновиробництва. 

Кіноіндустрія Туреччини наразі - на піку розвитку. Уряд країни активно вливає інвестиції в галузь і всіляко сприяє виходу турецького кінематографу на міжнародний ринок. Кількість кінотеатрів у країні на початок 2017 року становила 2356 екранів, і вона нестримно зростає (населення країни - 79,5 млн. людей). В Україні ця цифра становить близько 500 екранів при населенні країни - 42,2 млн осіб.

Виведенням проекту на міжнародну арену займалася команда Media Resources Management (MRM) під керівництвом Любові Крохмальної - керівника напрямку з розвитку міжнародного ко-продакшну. 

Читайте також: У Держкіно збирають інформацію для каталогу української анімації 2017/2018

MRM вже близько двох років успішно займається виведенням українських компаній та їх продуктів на міжнародні ринки. Тільки за 2017 рік українські проекти вперше стали повноправними учасниками і конкурсантами таких міжнародних ринків і пітчингів як: Cartoon Movie (Франція), Be Film Festival (Бельгія), Cartoon Connection (Канада), Cartoon Forum (Франція), Сartoon 360 (Іспанія), TAC (Pitch This!) на Ottawa International Animation Festival (Канада), MIFA, на Annecy International Animated Film Festival (Франція), Animation Production Day (Німеччина) і MIA Matching Excellence Cinema TV Doc (Італія), де були презентовані широкому загалу для подальшого пошуку партнерів. 

У 2018 році анімаційні проекти FILM.UA Group вже взяли участь на новому для України ринку - The Financing Forum for Kids Content (Швеція) і вдруге на Cartoon Movie (Франція). 26-27 квітня в Штутгарті буде презентований ще один анімаційний проект на бізнес-форумі Animation Production Day (Німеччина) і також вдруге. 

Фото: animagrad.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-