У Маріуполі відбудеться міжнародний книжковий фестиваль

У Маріуполі відбудеться міжнародний книжковий фестиваль

Укрінформ
У Маріуполі 14 і 15 квітня відбудеться міжнародний книжковий фестиваль «Маріупольська книжкова толока».

Про це кореспондента Укрінформу повідомили в Маріупольській міській раді.

«Міжнародний фестиваль «Маріупольська книжкова толока» пройде в СК «Іллічівець» 14 і 15 квітня з 10.00 до 19.00. У рамках заходу до Маріуполя приїдуть відомі українські письменники, художники, вчені та громадські активісти», - сказали в міськраді.

Й зазначили, що на фестивалі працюватимуть більше 10 локацій з презентаціями, майстер-класами, літературними читаннями, музичними й відеопоказами.

За словами директора фестивалю «Маріупольська книжкова толока» Ігоря Гармаша, такий фестиваль організатори вже провели в Запоріжжі. Цього року він пройде в Маріуполі, тому що це місто є сьогодні центром культури і туризму, безпечне й постійно розвивається.

Програмний директор фестивалю Олена Заставна обіцяє насичену програму.

«Свою участь у фестивалі підтвердили Вертко Іздрик, Дара Корній, Роман Коляда. На фестиваль приїдуть книжкові видавництва. Приїде Український інститут книги, гості зі Львова, Харкова, Запоріжжя та інших великих міст», - підкреслила Заставна.

Читайте також: У Києві встановили навігаційні карти для туристів

Міжнародний фестиваль «Маріупольська книжкова толока» став можливим завдяки підтримці Агентства з міжнародного розвитку USAID. Його партнерами є Маріупольська міська рада, Маріупольський державний університет, Маріупольська спілка молоді, Запорізька обласна універсальна наукова бібліотека, мережа бібліотек Маріуполя, ініціативна група «Місто щасливих людей» та ін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-