Управління майном для Євробачення передали Держкомтелерадіо

Управління майном для Євробачення передали Держкомтелерадіо

Укрінформ
Уряд визначив Держкомтелерадіо органом, що здійснює функції з управлінням державним майном, придбаним для проведення Євробачення-2017. 

Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо 

"Відповідні зміни до постанови від 21 грудня 2016 р. № 966 "Деякі питання закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення підготовки та проведення у 2017 році в Україні пісенного конкурсу "Євробачення" ухвалив уряд", - уточнили в комітеті.

За словами голови Держкомтелерадіо Олега Наливайка, ухвалення змін до постанови дозволить і надалі ефективно використовувати державне майно, набуте за рахунок коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою "Забезпечення підготовки та проведення пісенного конкурсу "Євробачення-2017".

Читайте також: У Лісабоні почали монтувати сцену для Євробачення

 Як відомо, на підготовку та проведення пісенного конкурсу "Євробачення-2017" з державного бюджету України було виділено 455,7 млн. гривень. З цієї суми 35,5 млн. грн. публічне акціонерне товариство "Національна суспільна телерадіокомпанія України" витратило на придбання обладнання, меблів, конструкцій, спецодягу тощо (всього 5168 одиниць необоротних активів).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-