Гребенщиков заявив, що готовий виступати в окупованих Криму та Донбасі

Гребенщиков заявив, що готовий виступати в окупованих Криму та Донбасі

Укрінформ
Лідер російської групи Акваріум Борис Гребенщиков заявив, що готовий виступати в окупованому Криму, Луганську і Донецьку.

Про це він розповів в інтерв'ю пропагандистському виданню ТАСС, передає liga.net.

Гребенщиков розповів, що буває в Україні кожен рік, оскільки там живуть "мільйони людей, вихованих на російській культурі", і не можна позбавляти їх того, що "ріднить з Росією".

За його словами, з березня 2014 року не надійшло "розумних пропозицій" по гастролях в окупованому Криму, однак, якщо такі надійдуть, то вони поїдуть "з великим задоволенням".

"Хочу цього і чекаю, у мене адже півжиття пройшло в Криму. Ми і в Луганську з Донецьком готові виступити, якщо грамотно організують наш концерт, забезпечать все необхідне для виступу", - заявив він.

Читайте також: У Петербурзі госпіталізували Бориса Гребенщикова - ЗМІ

Про загрозу заборони на в'їзд в Україну після відвідин Криму він сказав, що розумні люди завжди домовляться, "а з придурками спілкуватися не збираємося".

Нагадаємо: у грудні 2015 року, у рамках акції Марафон світу, Гребенщиков підписався під листом із закликом скасувати вироки українським політв'язням в Росії Олегу Сенцову, Олександр Кольченко та Геннадію Афанасьєву.

Гребенщиков в кінці 2015 року виконав кілька своїх хітів в київському метро разом з місцевими музикантами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-