"Суспільне" переписало концепцію мовлення щодо нацменшин

Укрінформ
На сайті "Суспільного" оприлюднили другу редакцію "Концепції мовлення з тематики національних меншин Національної суспільної телерадіокомпанії України".

Про це повідомляється на сайті UA:Суспільне мовлення.

"У новій редакції документа враховано побажання учасників публічного обговорення концепції, що відбулося 13 лютого, а також пропозиції, які надходили на адресу ПАТ "НСТУ" впродовж місяця після обговорення від регіональних редакцій Суспільного, представників національних спільнот і національно-культурних товариств України, профільних громадських організацій та всіх зацікавлених", - йдеться в повідомленні. 

Як зазначається, концепція мовлення з тематики національних меншин визначає основні напрями і засади роботи ПАТ "НСТУ" щодо задоволення медійних потреб національних меншин, які компактно й дисперсно проживають на території України.

Читайте також: "Суспільне" запустило сайт з класичною музикою 24/7

Концепцію розроблено відповідно до Європейської хартії регіональних мов або мов меншин, Конституції України, законів України "Про ратифікацію Європейської хартії регіональних мов або мов меншин", "Про суспільне телебачення і радіомовлення України", "Про телебачення і радіомовлення", "Про національні меншини в Україні", а також інших нормативно-правових актів, які регулюють відносини у цій сфері.

Команда Суспільного просить усіх зацікавлених надсилати зауваження до концепції на електронну адресу m.frey@suspilne.media з темою "Концепція мовлення з тематики національних меншин" до 27 березня 2018 року. 

"Усі надані пропозиції грунтовно вивчать і за можливості врахують у документі. Після внесення відповідних змін остаточну редакцію Концепції мовлення з тематики національних меншин подадуть для затвердження Наглядовій раді ПАТ "НСТУ", - повідомляють в НСТУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-