Міжнародна премія І.Франка оголосила дедлайн для наукових робіт

Міжнародна премія І.Франка оголосила дедлайн для наукових робіт

Укрінформ
Прийом наукових робіт і супровідних документів на здобуття Міжнародної премії імені Івана Франка закінчується 1 березня 2018 року.

Про це нагадує на своєму офіційному сайті Міжнародний фонд Івана Франка 

"Міжнародна премія ім. Івана Франка присуджується дослідникам, наукові роботи яких було подано до Комітету Премії науковими установами і роботи яких було визнано найкращими за оцінкою Міжнародного журі. Премія має дві номінації: за вагомі (досягнення  у галузі україністики та за вагомі досягнення у галузі соціально-гуманітарних наук. Премія є щорічною і вручається 27 серпня у день народження Івана Франка. Лауреати Премії нагороджуються грошовою винагородою (у 2016 та 2017 роках призовий фонд становив  500 тисяч гривень) та золотим знаком", - йдеться в повідомленні.

Детальна інформація про умови подання документів на здобуття Міжнародної премії імені Івана Франка - на сайті фонду: 

Читайте також: Порошенко вручив молодим науковцям КПІ президентські премії

Лауреатами Премії були: у 2016 році - архієпископ-емерит, колишній глава УГКЦ Любомир Гузар з науковою монографією "Андрей Шептицький Митрополит Галицький (1901—1944) провісник екуменізму"; у 2017 році - у номінації "За вагомі здобутки (досягнення) у галузі україністики"  професор Інституту славістики Віденського університету Міхаель Мозер з монографією "New Contributions to the History of the Ukrainian Language”; у номінації "За вагомі досягнення у галузі соціально-гуманітарних наук" заслужений професор Львівського національного університету ім. І. Франка, академік Олег Шаблій з  науковою роботою "Суспільна географія" у 2-х томах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-