У віденському балі в Києві візьмуть участь маленькі спортсмени з інвалідністю

У віденському балі в Києві візьмуть участь маленькі спортсмени з інвалідністю

Укрінформ
У дитячому віденському балі, що пройде в Києві 22 квітня, візьмуть участь юні спортсмени з інвалідністю - майбутні українські паралімпійці.

Про це розповіла на прес-конференції в Укрінформі організатор віденського балу в Києві Марина Ігнатуша.

"У минулому році ми проводили перший дитячий віденський бал. Серед його учасників були і дітки з інвалідністю. Після балу вони стали проходити реабілітацію помітно швидше, а один з учасників за три місяці встав з інвалідного візочка. Тому ми вже традиційно запрошуємо до участі дітей з особливими потребами. Цього року це будуть маленькі спортсмени з інвалідністю, які мріють стати паралімпійцями", - сказала Ігнатуша.

Вона додала, що цим заходом організатори балу хочуть привернути увагу до проблем паралімпійського спорту в Україні і підтримати дітей-спортсменів.

За словами Ігнатуші, на благодійному балу, який відбувся у Києві у жовтні минулого року, на потреби благодійності, зокрема, на розвиток Київського міського центру реабілітації дітей з інвалідністю, вдалося зібрати понад 500 тис. грн.

Читайте також: Порошенко на Віденському балу: посол розповів подробиці поїздки

Як повідомляв Укрінформ, 21 квітня в столичній мерії відбудеться класичний віденський бал, за всіма європейськими канонами, за участю міжнародних гостей, спортсменів та зірок, а 22 квітня також аналогічний дитячий захід.

Благодійний бал проходитиме напередодні фіналу Ліги чемпіонів в Києві і буде присвячений спортивним досягненням українців, зокрема паралімпійцям, які надихають своїм прикладом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-