Кінофестиваль Docudays UA змінює адресу

Кінофестиваль Docudays UA змінює адресу

Укрінформ
Цьогоріч міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA, який триватиме 23-30 березня, переїздить із Будинку кіно на вулиці Саксаганського на Поділ, де фестивальним центром стане кінотеатр "Жовтень". 

Про це повідомляє прес-служба фестивалю. 

"Ми змінюємо локацію, щоби поліпшити якість фестивальних показів. Тепер глядачі зможуть побачити наші фільми з тією якістю зображення й звуку, з якими їх задумали та втілили творці. Окрім того, ми спостерігаємо, як розвивається Поділ. Сьогодні там з’являється багато цікавих місць: хабів, творчих просторів, кав’ярень, галерей та ініціатив. Наразі ми формуємо насичену програму заходів у нових локаціях", - прокоментував рішення арт-директор фестивалю Роман Бондарчук. 

Як зазначається, команда Docudays UA не лишається осторонь подальшої долі Будинку кіно, який багато років був головною локацією фестивалю.

Читайте також: Київська галерея "Лавра" переходить у 3D-формат

"Ми б дуже хотіли, аби Будинок кіно функціонував як кіноцентр із сучасними підходами та регулярною програмою, чутливою до актуальних соціальних проблем. Аби споруда Будинку кіно була відновлена й визнана пам'яткою архітектури", - заявили в Docudays.

Фото: docudays.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-