Ден Браун і його трилер «Джерело» – топ-новинка від КСД

Ден Браун і його трилер «Джерело» – топ-новинка від КСД

Укрінформ
Огляд подій у світі книг від Укрінформу

Укрінформ розпочинає цикл матеріалів про найцікавіші події у царині вітчизняного книговидавництва. Ми розповімо про видавничі плани, висвітлимо основні книжкові новинки та познайомимо з актуальними рецензіями. Наша перша публікація – про те, на що очікувати найближчим часом від видавництва «Клуб сімейного дозвілля». 

Одна з найголовніших книжкових новинок від видавництва «Клуб сімейного дозвілля» у цьому році – містичний трилер легендарного Дена Брауна «Джерело», який є п'ятою частиною серії книг про гарвардського професора симвології Роберта Ленгдона.

Як повідомили у видавництві, старт продажів нового роману планується 30 травня – в перший день виставки «Книжковий Арсенал – 2018».

Також у найближчих видавничих планах КСД – роман «Лабіринт духів» іспанського письменника Карлоса Руїса Сафона, книжки якого одна за одною стають літературними сенсаціями та здобувають шалену популярність. Твори Сафона перекладені 50 мовами світу й очолювали практично всі європейські книжкові чарти, а їхні шанувальники – мільйони людей на п'яти континентах.

Із січня читачеві доступна книга «В'язень Неба» – третя із циклу романів, дія яких відбувається в літературному всесвіті Цвинтаря забутих книжок – лабіринту історій, що зачаровують і змушують якнайшвидше дістатися останньої сторінки.

Цьогоріч Клуб сімейного дозвілля запропонує читачам сміливу інтерпретацію останніх місяців життя Радянського Союзу, головною причиною краху якого, на думку її автора, став конфлікт інтересів двох ключових радянських республік – Росії та України. «Остання імперія. Занепад і крах Радянського Союзу» від професора Гарвардського університету Сергій Плохія. Ця книжка була створена на основі розсекречених документів та інтерв'ю з безпосередніми учасниками та свідками подій останніх днів Радянського Союзу.

У 2018 році світ побачить книга «Сліпий убивця», за яку її автор – Маргарет Етвуд у 2000-му році отримала Букерівську премію. Її твори вийшли друком у більш ніж 35 країнах і були перекладені понад 20 мовами. Вони чотири рази виходили у фінал Букерівської премії. «Сліпий убивця» – це історія двох сестер, які попри всі розбіжності в характері мали одну долю, одну історію, прикрості, розділені на двох, та кохання, що завдало обом біль і страждання. Те фатальне, що змінило життя сестер і стало причиною зникнення Лори.

Серед цікавих новинок на 2018 рік КСД також називає видання гостросюжетного психологічного роману «Крейдяна Людина» від британської письменниці С. Дж. Тюдор.

Любов Базів. Київ

Фото: Клуб сімейного дозвілля

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-