Продюсер назвав дату виходу в прокат фільму

Продюсер назвав дату виходу в прокат фільму "Крути 1918"

Фото
Укрінформ
Довгоочікуваний художній фільм "Крути 1918" Олексія Шапарєва вийде в український прокат у грудні цього року.

Про це повідомив під час прес-конференції у четвер продюсер фільму Андрій Корнієнко.

"Фільм, який мав робочу назву "Крути 1918. Захист", вийде у прокат під назвою "Крути 1918". Я радий повідомити, що фільм вийде в національний прокат 6 грудня 2018 року, в День Збройних сил України", - сказав Корнієнко.

Продюсер поінформував, що прокатом займатиметься компанія В&H.

Як додав виконавчий продюсер Артем Колюбаєв, зараз розпочинається період постпродакшн, який буде не менш тяжким, аніж знімальний.

"Ми ведемо переговори з міжнародними продакшн-компаніями. Сподіваюсь, вони долучаться до цього проекту і зроблять його міжнародним, масштабним. І це засвідчить, що до українського кіно є міжнародний інтерес, а також те, що події, які відбувалися 100 років тому, і ті, які зараз відбуваються в Україні, цікаві і зрозумілі іноземним продакшнам, нашим міжнародним партнерам. Ми зробимо дуже гарне кіно", - запевнив він.

Читайте також: У Римі покажуть фільм про Василя Сліпака

Прес-конференція, присвячена презентації фільму "Крути 1918", у столиці / Фото: Євген Любімов, Укрінформ.

Під час прес-конференції було представлено перший трейлер фільму, постер, ексклюзивні відеоматеріали знімального процесу.

Художній фільм "Крути 1918" знятий у жанрі історичний екшн за реальною історією бою на залізничній станції Крути взимку 1918 року. На тлі доленосних подій в країні двоє братів Андрій і Олекса Савицькі закохуються у прекрасну Софію. Більшовики підступають до Києва, місто наповнене "червоними" агентами. Уряд УНР кидає на боротьбу з ворогом усі  боєздатні частини армії, включно з юнкерами і студентами. Чотири сотні юнаків, серед яких Андрій і Олекса, стають проти 4-тисячного добре озброєного війська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-