У Львові проходить ІІІ Міжнародний різдвяний фестиваль

У Львові проходить ІІІ Міжнародний різдвяний фестиваль

Фото
Укрінформ
У Львові розпочався ІІІ Міжнародний різдвяний фестиваль, у якому беруть участь етноколективи із різних куточків України, а також із Білорусі, Польщі, Словенії та Туреччини.

Про це повідомляє компанія «Львівські ярмарки», яка організувала фестиваль. 

"7-8 січня на сцені перед Львівською оперою чекаємо танцювальні, музичні й театральні гурти з Польщі, Словаччини, Туреччини і Білорусі! Різдвяну магію творитимуть Наталка Карпа, Маріанна Ільків, хорова капела «Дударик», дитячий театр «Юрашки», Соломія Романів та багато-багато інших відомих виконавців", - йдеться у повідомленні.

У перший день фестивалю відвідувачі ярмарку змогли побачити вертеп від львівського експериментального театру «Мета», виступ студії театру музики та танцю ElzbietyArmatys із Польщі, насолоджувалися співом лауреатки всеукраїнських і міжнародних конкурсів Соломії Романів, оцінили особливості колориту фольклорного ансамблю «Svojina» зі Словаччини, хору «Melior» із Білорусії, гурту «ZewGor» з Польщі тощо.

Читайте також: Руслана презентувала на Святвечір свій новий проект

На другий день фестивалю, 8 січня, організатори готують особливий різдвяний флешмоб: виконання легендарного «Щедрика» усією ярмарковою площею, спільно з колективами-учасниками ІІІ Міжнародного різдвяного фестивалю та хоровою капелою «Дударик».

Зазначається, що цьогоріч етноколективи долучаться до ще однієї яскравої львівської традиції – фестивалю «Спалах Різдвяної зірки» та 8 січня пройдуть урочистою ходою разом зі звіздарями центральними вулицями міста і яскравими ярмарковими алеями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-