На ювілейному вечорі Ада Роговцева зіграє всі свої ролі�

На ювілейному вечорі Ада Роговцева зіграє всі свої ролі

Укрінформ
Під час ювілейного вечора народної артистки України Ади Роговцевої "З тими, кого люблю. Творчість задля Батьківщини", що відбудеться 1 грудня у Києві, глядач матиме змогу побачити уривки з усіх її нинішніх вистав. 

Про це заявила донька Ади Миколаївни - актриса і режисер Катерина Степанкова у середу на прес-конференції в Укрінформі.  

"Ювілейна подія - це творчий звіт. Цього вечора, 1 грудня, ми маємо змогу в Києві завдяки Міністерству культури і театру Франка зібрати всіх партнерів Ади Миколаївни і дати уривки з усіх її вистав, які зараз бачить глядач в Україні і в Києві. І зробити це не в форматі, в якому ми виїжджаємо в АТО - з якимись випадковими костюмами, в напівстудентських умовах - а красиво, зі світлом, з проектором, у справжніх костюмах", - сказала Катерина Степанкова. 

Вона нагадала, що формат "З тими, кого люблю" народився в серпні 2014 року під час поїздок в Краматорськ, Слов'янськ, Сєверодонецьк, які передували подіям в Іловайську. 

"З тими, кого люблю"- це, звичайно, з глядачем, з тими авторами, яких ми презентуємо, і тими, з ким Ада Миколаївна працює. І кожного разу це різні команди. Зараз у Дніпрі, звідки ми повернулися і де виступали для волонтерів, сімей загиблих і шпиталю, разом з нами були Лариса Руснак та Світлана Орліченко. Іноді нас троє, і третій це Ахтем Сеїтаблаєв", - зазначила Степанкова. 

Режисер вечора уточнила, що глядач побачить 1 грудня уривки з вистав "Рожевий міст", "Будьте, як вдома", "Вася має подзвонити", "Соломон у спідниці", "Священні чудовиська", а також "Варшавська мелодія", яку Ада Роговцева грала аж 680 разів.

Читайте також: З тими, кого люблю: Ада Роговцева презентувала у Дніпрі авторський проект

"Останніми роками Ада Миколаївна грає не ролі, а долі. Я знаходжу той матеріал, щоб їй було про що говорити, бо як нема сповідальності в роботі, їй це не цікаво і вона відмовляється від цих робіт", - підкреслила вона.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-