З тими, кого люблю: Ада Роговцева презентувала у Дніпрі авторський проект

З тими, кого люблю: Ада Роговцева презентувала у Дніпрі авторський проект

Фото
Укрінформ
Авторський проект "З тими, кого люблю" презентувала у Дніпропетровській ОДА на творчому вечорі народна артистка України та Герой України Ада Роговцева.

Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровської ОДА.

"У великій залі Дніпропетровської ОДА Ада Роговцева протягом двох годин презентувала власний проект "З тими, кого люблю". Цю назву актриса дала проекту у 2014, коли вперше поїхала з творчим виступом у зону АТО", - йдеться в повідомленні.

Зі сцени акторка розповідала про найбільш яскраві, але водночас складні моменти свого життя. У "творчому звіті" перед публікою знайшлося місце оповідкам про сім’ю, непересічну долю артиста, режисерів і акторів, з якими довелося працювати. Актриса була однаково неперевершеною як у драматичних, так і в комедійних амплуа.

Творчий вечір української артистки Ади Роговцевої у Дніпрі / Фото Дніпропетровської ОДА

У зустрічі також взяли участь народна артистка України Лариса Руснак і заслужена артистка України Світлана Орліченко. Крім того, останні шість років Роговцева ділить сцену з донькою та режисеркою Катериною Степанковою. Наразі всі вони активно мандрують Україною та жартома називають себе "київською жіночою бандою".

Читайте також: Кров для бійців АТО: акцію лікарні Мечникова підтримала Ада Роговцева

Ада Роговцева – акторка українського театру й кіно. Більше 60 років свого життя присвятила театру. Її знакова роль – у п’єсі Леоніда Зоріна "Варшавська мелодія", свою героїню – польку Хелену – Роговцева зіграла 670 разів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-