Девід Лінч розповів про медитацію в Театрі на Подолі

Девід Лінч розповів про медитацію в Театрі на Подолі

Фото
Укрінформ
Американський режисер Девід Лінч в ході свого візиту до Києва розповів у Театрі на Подолі про практику трансцендентальної медитації.

Про це повідомляє hromadske.ua

«Люди не люблять страждати. Я відчуваю, що люди хочуть бути щасливими. Якщо почати практикувати техніку трансцендентальної медитації, то ви відкриєте двері в золотий світ спокою. Я насолоджуюся цією технікою 44 роки і не пропустив жодного дня», - сказав Лінч.

На його думку, в Україні ідея трансцедентальної медитації - нова.

«45 років тому в Америці ніхто не знав що це. Зараз в Америці є наукове розуміння, що це не філософія, а вправа. Зараз нові часи. Для вас це нове, але це може використовувати будь хто», - зауважив Лінч.

За його словами "трансцендентальна медитація — це не роздуми про щось. Це дуже проста форма". "Вам дають мантру — це поєднання звуку,вібрації і думки. Вона повертає вашу думку на 180 градусів всередину себе. Ви пірнаєте через різні шари розуму. Це необмежена енергія і мир», —підкреслив американський режисер.

Він наголосив, що цю техніку було б необхідно впровадити для ветеранів та дітей у школах.

Читайте також: Режисер "Твін Пікса" і співачка Кріста Белл випустили кліп

Як повідомлялося, Девід Лінч приїхав до Києва на відкриття українського представництва всесвітнього благодійного фонду David Lynch Foundation, заснованого в 2005 році для фінансування навчання трансцендентальної медитації. Наразі Фонд розширив свою діяльність: тепер він допомагає ветеранам війн, біженцям, жертвам домашнього насильства, безхатченкам.

Девід Лінч відомий за такими фільмами та серіалами, як «Твін Пікс», «Малхолланд Драйв», «Дикі серцем», «Людина-слон».

У травні 2017 року Лінч заявив, що планує піти з кіно після виходу третього сезону «Твін Пікс». 

Девід Лінч приїхав до Києва / Фото: Багмут Павло. Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-