На

На "Молодості" презентують програму для кінокомпозиторів Envision Sound

Укрінформ
В рамках спеціальної фестивальної події "Молодість. Пролог – 47" 22 жовтня о 16:30 відбудеться презентація спільного навчального проекту Довженко-Центру та Британської Ради в Україні "Envision Sound". Також буде оголошено прийом робіт від українських режисерів. 

Про це повідомляє прес-служба фестивалю. 

"Українські режисери, які працюють над новими фільмами, мають можливість подати свої роботи до участі в Envision Sound, що може стати першим етапом успішних колаборацій між режисерами і композиторами з України та сусідніх країн. Умови і дедлайн подачі робіт буде оголошено на зустрічі. Зустріч відбудеться у залі "Синематека" кінотеатру "Київ" (вул. Велика Васильківська, 19). Спікери Envivion Sound: Анна Карнаух (менеджер мистецької програми Британської Ради в Україні), Олександр Телюк (представник Довженко-Центру)", - ідеться в повідомленні.

Envision Sound – перша в Україні програма професійного розвитку кінокомпозиторів, яка пройде в Києві 21-27 січня 2018 року. Композитори-учасники тижневого тренінгу використовуватимуть відібраний кіноматеріал для написання нових творів під керівництвом менторів Envision Sound - Майкла Прайса (Велика Британія) та Алли Загайкевич (Україна).

Читайте також: У Києві пройде перша навчальна програма для кінокомпозиторів Envision Sound

Це унікальна можливість для вдосконалення навичок і розширення контактів для представників кіно- та музичної індустрій.

Майкл Прайс – один із найбільш затребуваних композиторів Великої Британії. Його робота в кіно і телебаченні широко визнана й відзначена такими нагородами, як “Еммі” (2014), Royal Television Society, Music&Sound і Televisual Bulldog, а також номінацією на BAFTA та двома іншими номінаціями на “Еммі” за визнаний критиками серіал “Шерлок” виробництва BBC, до якого Прайс пише музику разом із Девідом Арнолдом.

Алла Загайкевич - володарка призу Української кіноакадемії “Золота Дзига” в номінації “Найкращий композитор” (квітень 2017, за фільм “Жива ватра”). Авторка саундтреків до фільмів “Мамай” та “Поводир”.

Насичена програма презентацій та практичних майстерень, а також розбір кейсів від професійних композиторів, дискусії, вечірні покази і нетворкінг дадуть учасникам Envision Sound можливість дослідити процес написання музики для кіно.

Під час Envision Sound учасники зможуть ближче ознайомитися з Довженко-Центром – провідним українським кіноархівом та сучасним культурним центром. Окрім професійної частини Envision Sound, у Довженко-Центрі паралельно відбудеться відкрита вечірня програма кінопоказів в супроводі живої музики. Розклад вечірньої програми буде оголошено у січні 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-