У Києві пройде перша навчальна програма для кінокомпозиторів Envision Sound

У Києві пройде перша навчальна програма для кінокомпозиторів Envision Sound

Укрінформ
Британська Рада в партнерстві з Національним центром Олександра Довженка запускають Envision Sound – першу в Україні програму професійного розвитку кінокомпозиторів. 

Про це повідомляє прес-служба Держкіно. 

«Envision Sound пройде в Києві 21-27 січня 2018 року і збере композиторів для кіно з України та сусідніх країн. Куратори програми - відомі кінокомпозитори Майкл Прайс (Велика Британія) та Алла Загайкевич (Україна)», - ідеться в повідомленні.

Майкл Прайс – один із найбільш затребуваних композиторів Великої Британії. Його робота в кіно і на телебаченні широко визнана й відзначена такими нагородами, як «Еммі» (2014), Royal Television Society, Music&Sound і Televisual Bulldog, а також номінацією на BAFTA та двома іншими номінаціями на «Еммі» за визнаний критиками серіал «Шерлок» виробництва BBC, до якого Прайс пише музику разом із Девідом Арнолдом.

Читайте також: Київський Центр ім. Козловського відкриває п'ятий концертний сезон

Алла Загайкевич - володарка призу Української кіноакадемії «Золота Дзига» у номінації «Найкращий композитор» (за фільм «Жива ватра»). Авторка саундтреків до фільмів «Мамай» та «Поводир».

Насичена програма презентацій та практичних майстерень, а також розгляд кейсів від професійних композиторів, дискусії, вечірні покази і нетворкінг дадуть учасникам Envision Sound можливість дослідити процес написання музики для кіно. Робоча мова події – англійська.

Прийом заявок на програму Envision Sound триватиме до 28 вересня. Британська Рада шукає 12 учасників – шість талановитих кінокомпозиторів з України та ще шість –  з Азербайджану, Вірменії, Грузії, Польщі, Росії й Туреччини. Імена учасників оголосять наприкінці жовтня.

Заявки прийматимуть від кінокомпозиторів на початковому чи середньому етапі кар’єри, які вже реалізували щонайменше дві роботи для будь-якого жанру кіно/відео. Участь у програмі безкоштовна. Для учасників, які проживають не в Києві, Британська Рада покриє витрати на транспорт, проживання та добові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-