Проект реконструкції Театру на Подолі отримав позитивний висновок державної експертизи

Проект реконструкції Театру на Подолі отримав позитивний висновок державної експертизи

Укрінформ
Українська державна будівельна експертиза дала позитивний висновок щодо проектної документації реконструкції будівель Київського академічного драматичного театру на Подолі.

Про це повідомили в корпорації “Roshen”, яка виступа меценатом проекту по завершенню реконструкції.

“За результатами розгляду проектної документації встановлено, що вона була розроблена відповідно до вихідних даних на проектування з дотриманням вимог до міцності, надійності та довговічності об'єкта будівництва, його експлуатаційної безпеки та інженерного забезпечення, в тому числі щодо дотримання нормативів щодо створення безперешкодного життєвого середовища для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, санітарного й епідеміологічного благополуччя населення, пожежної безпеки, техногенної безпеки й енергозбереження”, - наголошується в повідомленні.

У корпорації також повідомили, що даний експертний звіт з позитивним висновком від 21.09.2017 року переданий до Державної архітектурно-будівельної інспекції України для отримання дозволу на введення будівлі в експлуатацію.

Читайте також: Проект Енеїда: в музеї пройде дискусія "Літератори VS художники"

Як повідомляв Укрінформ, 29 листопада 2016 року в Києві на Андріївському узвозі відкрили фасад нової будівлі Театру на Подолі, який викликав суперечки серед громадськості. Тоді ж на сайті Київради була зареєстрована петиція про відновлення історичного вигляду театру.

Корпорація “Roshen” виділила 165 млн грн на реконструкцію Театру на Подолі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-