У Києві відкриють арт-сквот

У Києві відкриють арт-сквот

Укрінформ
Поруч з будівлею Центру Довженка в Києві запрацює ArkSquat – простір для художників, скульпторів та інших людей, які займаються творчістю.

Створенням простору займається команда Гогольfest-2017, повідомляє bzh.life з посиланням на Cultprostir.

"Це місце, де можна творити, відпочивати і працювати, ділитися досвідом і почуватися вільними", – зазначають організатори. Подібний формат вже багато років існує в Європі і США, але в Україні про нього знають небагато.

ArkSquat розташується в будівлі, що примикає до столичного Центру Довженка. Зараз команда Гогольfest впорядковує це місце.

Читайте також: В Іспанії, незважаючи на протест, призначили дату ексгумації Далі

Також днями оголосили open call для практикуючих художників будь-яких напрямків. “У вас є можливість 2 місяці прожити в першому і єдиному арт-сквоті в Києві, аби створити щось нове й важливе, – зазначають організатори проекту. – Ми надамо кімнати, майстерні зі світлом, водою й іншими зручностями. Тут ви зможете ділитися сенсами, досвідом і своїми роботами з відвідувачами сквоту".

ArkSquat працюватиме до 18 вересня. Під час самого Гогольфесту учасники проекту зможуть продемонструвати результати своєї творчості, а потім будівлю сквоту знесуть разом з усіма роботами, створеними в ньому

Фото: GogolFest ArkSquat

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-