Держкіно показало постери історичного фільму

Держкіно показало постери історичного фільму "Червоний"

Укрінформ
Держкіно презентувало офіційні постери гостросюжетної історичної драми режисера Зази Буадзе "Червоний", яка вийде в прокат у День Незалежності.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

"Виробництво стрічки здійснили компанія "ІнсайтМедіа", продюсерський центр та "Одеська кіностудія" за підтримки Держкіно України. У широкий прокат стрічка вийде 24 серпня 2017, до Дня Незалежності  України", - ідеться в повідомленні.

В основі сюжету стрічки - однойменний роман Андрія Кокотюхи, відзначений на міжнародному конкурсі "Коронації слова" як найкращий історичний роман 2012 року. У головних ролях Микола Береза, Олег Шульга, Любов Тищенко, Олександр Мавріц.

Події фільму мають реальну основу: повстання в концтаборах ГУЛАГу, куди з 1945 року за вироками радянських судів почали потрапляти вояки УПА.

Створення офіційних постерів кінострічки було доручене агентству BelkaStrelka Film Branding.

Читайте також: На Івано-Франківщині знімають український містичний трилер

Фото героя створив Роман Пашковський - один із провідних фотографів-портретистів. Саме йому вдалося зловити настрій актора, показати всю глибину драми героя.

Персонаж Миколи Берези переживає не лише особисту драму - втрату коханої, а й драму своєї країни, волю якої він та його побратими здобували у нерівній боротьбі. За тло дизайнери використали оригінальну листівку УПА того часу, що додало образу достовірності та особливого настрою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-