Моніторинг МІП: у Привіллі на Луганщині українське ТБ дивляться через супутник

Моніторинг МІП: у Привіллі на Луганщині українське ТБ дивляться через супутник

Укрінформ
Моніторингова місія Міністерства інформаційної політики України провела аналіз стану телерадіомовлення на території Привільської міської ради Луганської області і з'ясувала, що там 70-80% домогосподарств встановили супутникові антени для того, щоб дивитися українське телебачення.

Про це повідомляє прес-служба МІП.

«70-80% домогосподарств встановили супутникові антени для різноманіття доступу до українського ТБ», - сказав  заступник голови міської ради Максим Буренко.

Він зазначив, що  в  місті є такі загальнонаціональні українські телеканали: "Інтер", "1+1", "СТБ", "UA:Перший", а також місцеві "ІРТА" та "ЛОТ", хоч і поганої якості, але є.

Читайте також: МІП: Ініціативи Росії з інформбезпеки – це заклики про любов до дітей від педофіла

За словами радника міністра інформаційної політики з питань відновлення мовлення в зоні АТО, народного депутата України Олександра Бригинця, під головуванням якого здійснюється моніторингова місія, гарною альтернативою супутнику раніше була кабельна мережа, але тепер вона зруйнована і не працює, бо в 2014 році власники, які, на думку містян, відверто симпатизували Януковичу і Путіну, втекли.

«Це стосується кабельних мереж, інколи магазинів чи житла, але так чи інакше така проблема існує...», - підкреслив Бригинець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-