Шоу обіцянок: у Львові відкрили проект сучасного мистецтва

Шоу обіцянок: у Львові відкрили проект сучасного мистецтва

Фото
Укрінформ
У львівському Палаці мистецтв відкрився масштабний мистецький проект "Show promise" (Шоу обіцянок). На виставці представлені живопис, інсталяція, фотографія, відео, скульптура, графіка та перформанс.

Як повідомляє "День", роботи займають усі зали трьох виставкових поверхів Палацу мистецтв. Організатором даного проекту є "Zenko Foundation".

Участь в проекті бере 34 художники з різних міст України. Це і знані класики сучасного мистецтва, і молоді митці – Влада Ралко, Сергій Петлюк, Борис Михайлов, Олександр Ройтбурд,Влодко Кауфман, Аліна Якубенко, Євген Самборський, Олекса Фурдіяк та інші. Більшість із них представляє тут свої нові роботи. Кураторами проекту стали Ігор Абрамович та Олександр Соловйов.

Проект "Show promise" це твори сучасного українського мистецтва від понад 30 авторів із різних міст країни. Спільна суть творів – світ, який наповнений тривогами, війнами, політичними протистояннями, і мистецтво, яке реагує на усе це і може дати орієнтири майбутнього.

"Для Львова в плані сучасного мистецтва відкриття цього проекту – подія настільки важлива, наскільки фестиваль AlfaJazzFest для музики джазової. Це такого ж рівня подія, тільки у сучасному мистецтві", – розповів директор Львівського палацу мистецтв Юрій Гнатковський.

Виставка триватиме до 16 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-