Аріана Гранде зібрала зірок для виступу на благодійному концерті в Манчестері

Аріана Гранде зібрала зірок для виступу на благодійному концерті в Манчестері

Укрінформ
Американська співачка Аріана Гранде анонсувала на 4 червня благодійний концерт на честь невинних жертв теракту в Манчестері, зібравши іменитих зірок, які підтримали її ініціативу.

Про це повідомив у вівторок центральний американський телеканал CNN.

"Аріана Гранде закликала своїх іменитих друзів об'єднатися з нею на благодійному концерті на честь жертв теракту в Манчестері та їхніх сімей. Концерт під назвою "One Love Manchester" відбудеться 4 червня на майданчику Emirates Old Trafford у Манчестері", - йдеться в повідомленні.

Вже зараз відомо, що з Аріаною Гранде на сцену також вийдуть британський рок-гурт Coldplay, Кеті Перрі, Фаррелл, Джастін Бібер, Майлі Сайрус, Ніолл Хоран та група Take That. Зібрані кошти підуть на лікування постраждалих від терористичного нападу під час виступу Гранде минулого тижня.

Офіційно доходи від шоу підуть на рахунок Фонду термінової допомоги "Ми любимо Манчестер", який діє в партнерстві з Британським комітетом Червоного Хреста і муніципалітетом міста.

Квитки на благодійний концерт будуть доступні вже 1 червня на сервісі Ticketmaster.

Нагадаємо: минулого вівторка під час концерту американської співачки на стадіоні "Манчестер-арена" стався вибух, який британська влада одразу кваліфікувала як теракт. У результаті нападу загинули 22 людини, постраждало близько 120. Відповідальність на себе взяло терористичне угруповання "Ісламська держава".

У скоєнні теракту підозрюється 22-річний британець лівійського походження Салман Абеді. Крім того, правоохоронці затримали 11 підозрюваних у причетності до атаки. Слідство продовжується.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-