У Києві стартували зйомки містичного трилера

У Києві стартували зйомки містичного трилера "Egregor"

Укрінформ
В Україні розпочалися зйомки повнометражного художнього фільму Любомира Левицького "Egregor".

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

"Пригодницький трилер з елементами містики "Egregor" зніматиметься в Україні (Київ, Львів) та в інших європейських країнах, а також в Ізраїлі", - ідеться в повідомленні.

В основі стрічки сценарій, написаний Любомиром Левицьким та Сергієм Касторних. Це історія про те, як впродовж сотні років секретний орден бореться за можливість керувати свідомістю людства. Віктор Грабовскі - батько дитини, яку орден обрав для матеріалізації найпотужнішого в світі егрегора, - долає безліч перешкод, щоб знайти свого викраденого сина.

Головну жіночу роль у фільмі, детектива Інтерполу, виконує відома німецька актриса Франциска Петрі, в арсеналі якої декілька нагород від великих міжнародних кінофестивалів (за фільм "Для Міріам" вона отримала нагороду "За найкращу жіночу роль" в Іспанії, Франції та на 59-му Берлінському міжнародному кінофестивалі).

Проект "Egregor" став одним із переможців дев'ятого конкурсного відбору Держкіно, тож фільм створюється за державної підтримки. Вартість виробництва фільму - 66 млн 268,7 тис. грн, за рахунок Держкіно - 22 млн грн. Виробництво здійснює кінокомпанія "Солар Медіа  Інтертейнмент". Генеральний продюсер - Сергій Лавренюк, продюсер - Павло Сушко, виконавчий продюсер - Маріанна Новікова, асоційований продюсер - Ольга Золотарьова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-