Сьогодні стартує нацвідбір на Євробачення-2017

Сьогодні стартує нацвідбір на Євробачення-2017

Укрінформ
У суботу відбудеться перший півфінал національного українського відбору на Євробачення-2017. 

Про це повідомляє сайт телеканалу UА:Перший.

"Перший півфінал національного відбору на Євробачення-2017 відбудеться вже цієї суботи, 4 лютого, о 19:00. Наживо його покаже телеканал UА:Перший - в ефірі та на своєму сайті", - йдеться у повідомленні.

У першому півфіналі за результатами жеребкування, яке відбулося 20 січня, братимуть участь такі виконавці: група СКАЙ, Рома Веремейчик і група LUMIERE, Monochromea, Laliko, Сальто Назад, MamaRika, TAYANNA та Арсен Мірзоян.

Окрім зазначених виконавців, під час першого півфіналу українського нацвідбору виступить співачка із Грузії Tako Gachechiladze та гурт Naviband із Білорусі. Ці артисти представлятимуть свої країни на Євробаченні-2017.

Цьогорічний національний відбір на Євробачення матиме три півфінали, які відбудуться 4, 11 та 18 лютого. У кожному з цих півфіналів виступлять по вісім виконавців. Ім'я артиста, який навесні представить Україну на пісенному конкурсі, визначиться у фіналі - 25 лютого.

Система голосування на національному відборі залишається такою ж, як і в минулому році: журі виставляють учасникам бали, глядачі голосують шляхом sms, після чого бали від суддів і глядачів підсумовуються.

Як повідомлялося, ведучим нацвідбору на Євробачення-2017 буде Сергій Притула. У журі глядачі знову побачать Костянтина Меладзе та Андрія Данилка. Цього разу замість Руслани, яка була в журі минулого року, до них долучиться переможниця Євробачення-2016 року Джамала. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-