"Океан Ельзи" виступив в Австралії

Фото
Укрінформ
В австралійському Мельбурні з аншлагом пройшов концерт популярного українського рок-гурту "Океан Ельзи", проведений у рамках світового турне, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Океан Ельзи" - як завжди справжні, як завжди неперевершені. Дякуємо за все! За концерт, за частинку дому яку ви привезли, за те, що ви робите для України!" – сказала після концерту одна із їх шанувальниць.

У свою чергу фронтмент гурту Святослав Вакарчук наголосив, що "ОЕ" давно вже збирався в Австралію, однак лише тепер вдалося відвідати батьківщину АС/DC.

Концерт, що пройшов у музичному залі 170 Russell, ледь вмістив усіх охочих. Послухати найвідоміший український гурт прийшли не лише українці з різних куточків Австралії, а й шанувальники гурту з Нової Зеландії та деяких тихоокеанських островів.

Окрім концертної програми музиканти, за підримки свого інформаційного партнера в Австралії, кредитної спілки "Дністер", розіграли між вболівальниками чимало сувенірів.

Посольство України в Австралії повідомило, що виступ "Океану Ельзи" відкриває ювілейний 25-й рік встановлення дипломатичних відносин між країнами.

У рамках австралійського етапу світового турне "Океану Ельзи" запланований іще концерт у Сіднеї (The Metro Theatre) 5 лютого.

Фото – Соня Вандекамп

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-