Київ отримав ключі від Євробачення-2017

Київ отримав ключі від Євробачення-2017

Фото
Укрінформ
 У Києві відбулася церемонія передачі символічного ключа Євробачення меру Києва Віталію Кличку від президента міської ради Стокгольма Єви-Луїзи Ерландссон Слорак.

Про це Кличко поінформував під час виступу у КМДА, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні велика честь тримати усі ключі, згодом ми додамо і ключ від Києва вже для наступного господаря конкурсу Євробачення. Київ отримав ключі від господарів Євробачення, тож цей момент розпочинає зворотній відлік до початку Євробачення, який  цього року прийматиме Україна. Хочу сказати, що Київ з нетерпінням чекає і готується до Євробачення", - сказав Кличко.

Мер наголосив, що усіх конкурсантів буде прийнято на найвищому рівні. "Ми зробимо усе  можливе, що привітати гостей Євробачення-2017 року із гостинністю та теплотою, яка характерна для українського народу, щоб залишити незабутні враження про Україну і Київ", - зазначив він.

Кличко наголосив, що на Євробачення у Києві очікується понад 20 тисяч гостей і запевнив, що конкурс відбудеться на найвищому рівні.

"Вдруге столиця України проводитиме у себе цей конкурс. Я з гордістю беру участь у підготовці до Євробачення, бо переконаний, що музика об’єднає світ. Завдяки Євробаченню весь світ має можливість пізнати культуру інших країн. Ми дуже вдячні Джамалі, бо світ ще раз почує Україну, дякую за її музику і душу. Радо запрошую до Києва!", - сказав Кличко.

Як повідомляв Укрінформ, учора Україна обрала логотип і слоган для Євробачення-2017. Ключовим слоганом пісенного конкурсу стане "Celebrate Diversity", що українською означає "Шануймо розмаїття". Гасло символізує об'єднання Європи і країн поза її межами, громадяни яких зберуться разом, щоби вшанувати те, що нас поєднує і те, що відрізняє один від одного, робить унікальними.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-