Україна обрала слоган та логотип Євробачення-2017

Україна обрала слоган та логотип Євробачення-2017

Відео
Укрінформ
Ключовим слоганом пісенного конкурсу Євробачення-2017, який відбудеться в Києві в травні, стане "Celebrate Diversity", що українською означає "Шануймо розмаїття".

Про це повідомляється на сайті телеканалу "UA:Перший".

"Воно (гасло - ред.) добре доповнює творчий дизайн (логотипу - ред.) цьогорічного пісенного конкурсу, в основі якого – традиційне українське намисто, що є не тільки найдавнішою жіночою прикрасою, а й вважається оберегом. Неповторності прикрасі надає саме те, що вона складається з великої кількості різноманітних намистин, кожна з яких особлива", - зазначається у повідомленні.

Як розповів виконавчий директор Євробачення Йон Ола Санд, слоган "Celebrate Diversity" доповнює минулорічну тему "Come Together" ("Єднаймося" – укр.). "У цьогорічному гаслі Євробачення є важливі для пісенного конкурсу цінності. "Celebrate Diversity" – про об’єднання Європи і країн поза її межами, громадяни яких зберуться разом, щоби вшанувати те, що нас поєднує і те, що відрізняє один від одного, робить нас унікальними. Також усіх поєднає гарна музика", – сказав Йон Ола Санд.

Він додав, що використання цього логотипу, заснованого на традиційному оберегу, створює не лише відчуття історичності, а й сучасності – у зовнішньому вигляді та подачі.

"Celebrate Diversity" стане ключовою темою для усіх аспектів пісенного конкурсу цього року. Слоган і логотип події дають розуміння української культури та уявлення про те, що чекатиме на фанів, які приїдуть до Києва в травні. Україна відзначиться поєднанням культури, технологій та індивідуального творчого запалу всіх 43 конкурсантів, які вже активно готуються до пісенного конкурсу", - йдеться також у повідомленні.

Крім того, вже завтра, 31 січня, відбудеться церемонія передачі символічного ключа від Євробачення меру Києва від президента міської ради Стокгольма. Після цього розпочнеться жеребкування 43 країн-учасниць до півфіналів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-