Київ отримає ключі від Євробачення 31 січня - Кличко

Київ отримає ключі від Євробачення 31 січня - Кличко

Укрінформ
Київ отримає символічні ключі від Євробачення 31 січня 2017 року.

Як повідомляє прес-служба Київського міського голови, про це йшлося під час засідання оргкомітету з підготовки до "Євробачення-2017" під головуванням Віталія Кличка.

"Ключі меру Києва Віталію Кличку передасть мер цьогорічного господаря Євробачення - міста Стокгольм - Карін Ваннгорд", - йдеться у повідомленні.

Мер столиці підкреслив, що чим більше заходів, пов'язаних із Євробаченням, відбудеться, тим більше уваги вдасться привернути до Києва та України в цілому.

"Кожен захід, кожна подія працює на імідж нашого міста і країни в усьому світі", - наголосив Кличко під час обговорення плану заходів з підготовки до проведення пісенного конкурсу.

Водночас мер зазначив, що місто має не лише провести Євробачення на гідному рівні, а й зробити Київ ще більш привабливим, комфортним для киян та гостей столиці. Він нагадав: уже ухвалено рішення про виділення 200 млн грн з бюджету міста на проведення Євробачення: 50 млн - цього року і 150 млн передбачається в бюджеті на наступний рік, що, готуючись до Євробачення, місто вкладає значні кошти в розвиток інфраструктури міста.

"Після завершення пісенного конкурсу у столиці буде ще більше відремонтованих доріг, нових інфраструктурних об'єктів, зон відпочинку та громадських просторів", - сказав Кличко.

 Під час обговорення Концепції програми промоції Києва як міста-господаря "Євробачення-2017" Кличко доручив розробити концепцію стендів з інформацією про столицю, які будуть встановлені у готелях Києва. Мер також дав доручення провести переговори з авіаперевізниками щодо розміщення промо-матеріалів про Київ у літаках, що прибувають у аеропорти столиці.

У рамках Концепції промоції Києва на туристичному порталі міста також можна буде завантажити мобільний гід туристичними місцями столиці. Додаток буде доступний п'ятьма європейськими мовами.

Кличко також доручив начальнику управління туризму КМДА провести конкурс на кращі короткі відео, що презентують Київ.

Фото: kievcity.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-