У США назвали акторів, які найчастіше грають у поганих фільмах

У США назвали акторів, які найчастіше грають у поганих фільмах

Укрінформ
Американський новинний портал Vox склав антирейтинг акторів, які частіше за інших знімаються у поганих фільмах.

Про це повідомляє Lenta.Ru.

Антирейтинг заснований на відгуках кінокритиків. У чоловічому списку перше місце посів Роб Шнайдер — експерти висловилися несхвально про більшість його картин (69 відсотків) і жодну не назвали по-справжньому вдалою.

На другій сходинці - Адам Сендлер (54% поганих фільмів, 8% добрих), а на третій — Ештон Катчер (53/0). У п'ятірку акторів, які з'являються у поганих фільмах, також потрапили Кевін Джеймс (53/7) і Тейлор Лотнер (50/0).

Антирейтинг актрис очолила Дженніфер Лав Хьюітт (70% поганих, добрих немає). За нею слідують Джессіка Альба (57/4) та Кетрін Хейгл (61/11).

Замикають жіночу п'ятірку Деніз Річардс (50/17) та Алісія Сільверстоун (54/8).

Vox наголошує, що список складався виключно на основі рецензій, а думка критиків може відрізнятися від думки публіки. До акторів висувалося три вимоги. По-перше, вони повинні були знятися мінімум у десяти фільмах. По-друге, хоча б одна стрічка повинна була зібрати 30 мільйонів доларів. По-третє, принаймні одна картина повинна була вийти на екрани в останні п'ять років.

На рахунку коміка Роба Шнайдера — більш як 40 фільмів, зокрема «50 перших поцілунків», «Ципочка», «Чоловік за викликом» і «Селюк в Беверлі-Хіллз». Найвідоміші стрічки Дженніфер Лав Хьюітт — «Серцеїдки», «Історія Одрі Хепберн», «Я знаю, що ви зробили минулого літа» і «Список клієнтів» (серіал).

Фото: fanpop.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-