Собаки Джонні Деппа уникли смерті, а дружина - 10 років в'язниці

Собаки Джонні Деппа уникли смерті, а дружина - 10 років в'язниці

Укрінформ
Австралійський суд зняв з Ембер Херд, актриси і дружини Джонні Деппа, звинувачення в контрабанді собак, після того як вона визнала, що збрехала, заповнюючи імміграційну карту.

29-річна актриса визнала провину в наданні неправдивих даних під час заповнення документів про двох своїх тер'єрів.

Джонні Депп також з'явився на суд в Квінсленді, однак, завдяки визнанню провини з боку Херд, акторові не довелося самому давати свідчення.

Повідомляється, що адвокат Херд пізніше опублікує відео, в якому актриса говорить про своє каяття і повагу до законів про санітарний контроль Австралії.

Як повідомляє Reuters, Херд були пред'явлені звинувачення в двох епізодах контрабанди тварин і одному - наданні завідомо неправдивих відомостей.

Херд ввезла тварин на приватному літаку, не витримавши двотижневий карантин, як того вимагають закони країни.

Максимальне покарання, яке загрожувало зірці за контрабанду, - штраф у розмірі 102 тисяч доларів і 10 років ув'язнення. Австралійська влада також погрожували приспати тер'єрів, якщо вони не будуть повернуті в США.

"Якщо ми дозволимо кінозірці, нехай навіть двічі визнаній найсексуальнішим чоловіком на планеті, приїжджати до нас із тваринами, то чому б нам не дозволити порушувати закон і всім іншим", - заявив австралійський міністр сільського господарства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-