В Ірландії знімуть восьмі

В Ірландії знімуть восьмі "Зоряні війни"

Укрінформ
Шанувальники "Зоряних воєн" незабаром можуть стати завсідниками в Ірландії. Найближчим часом на острів прибудуть фахівці, які оберуть локації для зйомок восьмого епізоду.

Про це повідомляє ТАСС.

Картину, поки не має офіційної назви, планується випустити в прокат 15 грудня 2017 року.

Як уточнює газета Irish Independent, натурні зйомки пройдуть влітку, коли в Ірландії будуть більш сприятливі погодні умови. Дату ще належить визначити.

Ірландія є ідеальним місцем для реалізації масштабних проектів американської "фабрики мрій" завдяки унікальним природним ландшафтам і мальовничими видами. Видання нагадує, що цього разу вибір голлівудських майстрів припав на самий північне графство республіки - Донегал, що його омивають води Атлантичного океану. Тутешня берегова лінія сильно порізана, є безліч заток.

Крім того, недалеко звідти - у Північній Ірландії - є кілька десятків місць, де розгорталися події популярного телевізійного серіалу "Гра престолів".

Минулого року на заповідному острові Скелліг-Майкл (Скеля архангела Михаїла), що за 12 км від південного берега Ірландії, вже знімали кілька сцен для попередньої серії "Зоряних воєн". Місцева влада тоді вжила безпрецедентних заходів безпеки. Прибережні води навіть патрулював корабель берегової охорони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-