Хто грає у восьмих

Хто грає у восьмих "Зоряних війнах": старі й нові імена

Відео
Укрінформ
Студія Disney спеціальним роликом офіційно оголосила про старт зйомок наступного епізоду «Зоряних воєн» і анонсувала акторський склад. До франшизи приєднуються Бенісіо дель Торо, Лора Дерн та Келлі Марі Трен.

Про це повідомляє КиноПоиск.

Ролик-анонс починається саме там, де закінчується «Пробудження сили», тому у ньому вас чекають спойлери. Поки що не ясно, чи увійдуть ці кадри у восьмий епізод.

Офіційна заява звучить так: «Рей зробила перші кроки у новій для себе світ у фільмі „Зоряні війни: Пробудження сили“ і продовжить масштабну пригода з Фіном, і Люком Скайуокером у наступній главі саги „Зоряні війни“, восьмому епізоді, зйомки якого почалися на студії Pinewood у Лондоні 15 лютого 2016 року».

До складу влилися три новачки. Це Бенісіо дель Торо, Лора Дерн і Келлі Марі Трен. Чутки про те, що дель Торо може зіграти лиходія у картині Райана Джонсона, з'явилися ще минулого літа, а ось оголошення про Дерен і Келлі Марі Трен стало несподіванкою.

Лора Дерн найбільш відома ролями у «Парку Юрського періоду», «Досконалому світі», «Жовтневому небі», «Диких серцем», «Безпутній троянді» і «Дикою». Останні два фільми принесли актрисі номінації на «Оскар».

Для Келлі Марі Трен восьмий епізод стане першим великим проектом. Побачити її можна було у скетчах College Humor, а також у серіалах «Мій хлопчик» і «Адам псує все».

До своїх ролей повернуться Марк Хемілл, Керрі Фішер, Адам Драйвер, Дейзі Рідлі, Джон Бойега, Оскар Айзек, Лупі Ніонго, Донал Глісон, Ентоні Деніелс, Гвендолін Крісті і Енді Серкіс.

Прем'єра восьмого епізоду «Зоряних воєн» намічена на 14 грудня 2017 року, але до цього нас чекає ще один фільм франшизи. 15 грудня 2016-го відбудеться реліз спін-офф «Зоряні війни: Вигнанець».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-