Україна і Грузія зняли ще одну мелодраму: покажуть на новорічні свята

Україна і Грузія зняли ще одну мелодраму: покажуть на новорічні свята

Укрінформ
Нова українсько-грузинська романтична комедійна мелодрама “Тепер я буду любити тебе” виходить в український прокат 31 грудня.

Про це повідомляє прес-служба Держагентства з питань кіно.

Українськими продюсерами фільму виступили Володимир Козир та Олена Фетісова, кіностудія “Інтерфільм”. Грузинськими партнерами виступили Лаша Халваші та компанія Артізм ЛТД.

Головний герой картини Мішель - модний ресторатор, успішний бізнесмен і чоловік у розквіті сил. Здається, удача посміхається йому скрізь і завжди. Аж раптом на Різдво його життя перевертається з ніг на голову - красуня-дружина йде до іншого… Саме тоді розпочинається закручена колізія цієї дивовижної романтичної історії. Випадкове знайомство з дівчиною, в якої зараз теж доста проблем у коханні, змушує Мішеля задуматися: це фортуна чи може чийсь хитромудрий план? Їхні історії переплітаються, доля продовжує іронізувати, а кохання грається з ними і веде за своїм власним сценарієм. На новорічні свята час повірити у справжні дива.

Режисер стрічки - Заслужений діяч мистецтв України Роман Ширман, який зняв її за власним оригінальним сценарієм та за підтримки Держкіно

Головні ролі у картині зіграли Народні артисти України Богдан Бенюк та Ольга Сумська, а також молоді українські та грузинські актори Кристина Кісельова, Аріна Анпілогова та Георгій Маскарашвілі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-