У Криму знову оголосили штормове попередження

У Криму знову оголосили штормове попередження

Укрінформ
У тимчасово окупованому Криму знову оголосили штормове попередження. Найближчої доби прогнозуються зливи та посилення вітру.

Про це повідомляє «Крим.Реалії», передає Укрінформ.

«За даними Кримського управління з гідрометеорології та моніторингу навколишнього середовища, у зв'язку з проходженням холодного фронтального розподілу ввечері 28 листопада, протягом доби 29 листопада у Криму очікуються дощі, у центральних, південних і східних районах – дуже сильні. Посилення південно-західного з переходом у північно-західний вітер 15-20 м/с, місцями до 25 м/c», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на окремих річках Криму очікуються підйоми рівнів води на 0,5-1,5 метра, проте без досягнення небезпечних позначок.

Читайте також: Через шторм у Криму - масові знеструмлення, близько 200 тисяч людей сидять без світла

Раніше повідомлялося, що в Криму 27 листопада було запроваджено режим надзвичайної ситуації. Внаслідок сильного шторму були перекриті траси, затоплені набережні, повалені дерева, є загиблі. В Євпаторії через затоплення вулиць проводилася евакуація людей.

Читайте також: Негода в Криму: перекриті траси, затоплені набережні, є загиблі

Шторм знищив причал, маяк, дельфінарій та устричну ферму в Севастополі, а у Севастопольському музеї-акваріумі через шторм загинули близько 800 його мешканців.

Внаслідок негоди близько 200 тисяч абонентів у Криму залишилися без світла.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-