Центр нацспротиву назвав причини проблем з пальним у Криму

Центр нацспротиву назвав причини проблем з пальним у Криму

Укрінформ
Дефіцит пального в тимчасово окупованому Росією Криму загострюється, зокрема, внаслідок порушення логістичних маршрутів.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на сайт Центру національного спротиву.

«Починаючи з вересня в Криму спостерігаються проблеми з паливом. Оскільки відбулося зниження обсягів відвантаження автомобільного палива із російських нафтопереробних заводів на ТОТ АР Крим», - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, проблеми з постачанням палива пов'язані із порушенням логістичних маршрутів, а також зниженням купівельної спроможності жителів півострова.

«Російська окупаційна адміністрація має на меті створити нові механізми субсидування окремих мереж АЗС, щоб уникнути майбутнього зростання цін на пальне. Проте дане рішення створить передумови для закриття тих АЗС, які не будуть отримувати субсидій», - вказали у Центрі нацспротиву.

Читайте також: У Криму виникли проблеми з пальним - партизани

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово окупованому Джанкої на залізничній станції партизани помітили російську військову техніку, яка, ймовірно, прямує до материкової України. Зокрема це старі вантажні автомобілі та гусенична техніка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-