До другого парламентського саміту Кримської платформи запустили сайт

До другого парламентського саміту Кримської платформи запустили сайт

Укрінформ
У рамках підготовки до другого парламентського саміту Кримської платформи, який відбудеться 24 жовтня 2023 року в Празі, запустили офіційний сайт саміту, який доступний чеською та англійською мовами.

Про це повідомляє представництво Президента України в АРК в Телеграмі, передає Укрінформ.

«Наразі вже запущено офіційний сайт саміту. Він доступний чеською та англійською мовами, містить програму саміту та іншу довідкову інформацію», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що парламентський вимір має на меті підвищити обізнаність світових лідерів та широкої громадськості про російську окупацію Криму, порушення прав людини, безпекове становище в Чорноморському регіоні, глобальну продовольчу безпеку і світовий порядок, заснований на правилах.

Читайте також: До Кримської платформи долучились 63 країни і міжнародні організації – Президент

Як повідомляв Укрінформ, Перший парламентський саміт Міжнародної кримської платформи відбувся у жовтні 2022 року в хорватському Загребі. До участі в заході були запрошені делегації з понад 50 країн та інституцій.

Учасники саміту ухвалили спільну декларацію у якій, серед іншого, засудили серйозні та систематичні порушення прав людини і зловживання на Кримському півострові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-