Охматдит отримав сучасний комп’ютерний томограф

Охматдит отримав сучасний комп’ютерний томограф

Укрінформ
Національна дитяча спеціалізована лікарня "Охматдит" отримала сучасний комп’ютерний томограф.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я, передає Укрінформ.

"Національна дитяча лікарня «Охматдит» отримала інноваційний комп’ютерний томограф на 384 зрізи. "Медичні закупівлі України" на замовлення Міністерства охорони здоров’я закупила та доставила критично необхідне обладнання в лікарню, аби забезпечити маленьких пацієнтів якісними та безоплатними засобами обстеження", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Наєв до Дня захисту дітей відвідав київський «Охматдит»

Комп’ютерний томограф – це пристрій, який дозволяє лікарям отримати докладні зображення внутрішніх органів та тканин людини. Це надзвичайно важливо для вчасної діагностики та ефективного лікування. Завдяки цьому сучасному обладнанню лікарі зможуть ставити точні діагнози та розробляти індивідуальні плани лікування для кожного пацієнта.

Також сучасний апарат комп’ютерної томографії має покращені технології, спрямовані на зменшення дози опромінення, яку отримує пацієнт під час сканування.

Читайте також: В Охматдиті відкриють сучасне відділення реабілітації для дітей в умовах стаціонару

Як повідомлялося, у Дубенській міській лікарні на Рівненщині встановили сучасну ангіографічну цифрову систему Artis one, виробництва німецького концерну Siemens. Закупівля здійснена Міністерством охорони здоров’я України коштом державного бюджету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-