Шмигаль та віцепрезидентка Світового банку обговорили проєкти на підтримку України

Шмигаль та віцепрезидентка Світового банку обговорили проєкти на підтримку України

Фото
Укрінформ
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль та віцепрезидентка Світового банку Анна Б’єрде обговорили реалізацію спільних проєктів на підтримку України.

Як передає Укрінформ, про це Шмигаль повідомив у Телеграмі.

Сторони окреслили перспективи продовження ініціативи PEACE in Ukraine, яка стала найбільшим інвестиційним проєктом в історії Світового банку й відіграла вирішальну роль у фінансовій макроекономічній стабільності України.

"Подякував також за запуск нового проєкту в галузі охорони здоров’я Heal Ukraine та підписання угоди про грант на 50 млн доларів у межах проєкту RELINC із відновлення критично важливої логістичної інфраструктури та мережевого сполучення", - зазначив очільник уряду.

Світовий банк беззаперечно підтвердив свою відданість принципам свободи та демократії. "Вдячні за готовність приходити на допомогу навіть в умовах воєнних викликів", - наголосив Шмигаль.

Читайте також: З початку року Україна отримала від Євросоюзу €4,7 мільярда - Шмигаль

Як повідомляв Укрінформ, за підрахунками Київської школи економіки, загальна сума збитків, заподіяних інфраструктурі України внаслідок повномасштабного вторгнення росії, становить 143,8 млрд доларів.

Фото: Телеграм Денис Шмигаль

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-