У Криму почав діяти новий рух опору окупантам

У Криму почав діяти новий рух опору окупантам

Укрінформ
У тимчасово окупованому Криму з'явився новий рух опору «Спротив Nації». Півостровом також поширюються зелені стрічки із написом “Геть з України, москаль некрасівий”.

Про це Представництво Президента в АР Крим повідомило у Фейсбуці, передає Укрінформ.

З’явилися повідомлення про новий рух опору окупантам у Криму - Спротив Nації. Активісти почали з рішучих дій і підпалили автівку з рашистською символікою у Феодосії”, - йдеться в дописі.

Повідомляється, що в Алушті почали з’являтися зелені стрічки з написами “Геть з України, москаль некрасівий”. Ця акція поширюється на інші міста.

Також жителі півострова розміщують в автівках державний прапор, малюють у громадських місцях українську символіку, пишуть на російських купюрах антивоєнні гасла, чинять інші види спротиву.

Читайте також: У Чорноморському та Євпаторії пролунали вибухи

«Один із жителів Севастополя 24 лютого цілу годину простояв біля пам’ятника леніну з плакатом “Для когось сьогодні рік, а кримчани чекають уже 9 років. Крим — це Україна”, - додали у Представництві.

Як повідомлялося, у тимчасово окупованому Севастополі відзначили День народження української письменниці Лесі Українки, поклали квіти до її пам'ятника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-