Вибух на Кримському мосту: фсб затримала вже 22 росіян, їх катують

Вибух на Кримському мосту: фсб затримала вже 22 росіян, їх катують

Укрінформ
Україна за всіма правилами ведення війни мала перерізати такий логістичний шлях ворога, як Кримський міст.

Як передає Укрінформ, про це сказав керівник СБУ Василь Малюк в інтерв’ю "1+1", передає Укрінформ.

"Відповідно до норм міжнародного права, норм чинного законодавства, звичаїв ведення війни і виходячи з аналізу оперативної обстановки, ми просто зобов'язані перерізати там логістику ворогу. Разом з тим сьогодні я не можу якимось чином це прокоментувати і розповісти якісь деталі. З часом все стане відомо", - зазначив він.

Малюк також повідомив, що російські спецслужби затримали у справі щодо вибуху на Кримському мосту вже 22 громадян рф. "росіяни катують їх і проводять поліграфічні дослідження. Будемо спостерігати, на що вони вийдуть. Всі деталі ми дізнаємося після нашої перемоги", - сказав очільник СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, вибух із подальшою пожежею на Кримському мосту стався 8 жовтня. Після цього на мосту обвалилася частина автомобільного полотна, його закрили для вантажівок.

Читайте також: Рух вантажівок Керченським мостом залишається закритим до кінця року

Радник глави Офісу Президента України Михайло Подоляк назвав пожежу та руйнування мосту проявом конфлікту між фсб/приватними військовими компаніями та міноборони/генеральним штабом ро

Кримський міст — незаконно побудований транспортний перехід, що з’єднує тимчасово окупований Кримський півострів із росією через Керченську протоку. Окупанти з 24 лютого 2022 року саме через нього переправляли військові ешелони, техніку та боєприпаси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-