Ташева: Очікуємо на появу звинувачених у підриві мосту кримчан

Ташева: Очікуємо на появу звинувачених у підриві мосту кримчан

Укрінформ
Вже у найближчому майбутньому можуть з'явитися звинувачені росіянами у причетності до підриву Керченського мосту кримчани.

Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" повідомила постійна представниця Президента України в АР Крим Таміла Ташева.

"Що стосується затримань, то ми не бачили затримань, конкретно прив'язаних до (підриву - ред.) Керченського мосту. Але очікуємо, що у найближчому майбутньому будуть з'являтися особи, яких будуть звинувачувати у диверсійних діях з боку Української держави", - сказала Ташева.

Вона зазначила, що наразі на мосту розпочалися ремонтні роботи, але два обвалені прольоти ще не підняли, і загалом, довіряти цьому ремонту не варто.

Утім, мостом вже рухаються автівки, переважно ним їдуть ті, хто втікає від мобілізації.

Читайте також: Вибух на Керченському мосту: фсб рф заявляє про затримання восьми підозрюваних

Як повідомлялося, вранці 8 жовтня на Кримському мості, що з'єднує росію та тимчасово окупований Крим, зафіксували вибух та пожежу. На залізничній частині мосту горів вантажний потяг, обвалилася частина дорожнього полотна. У розпорядженні уряду рф зазначається, що проєктування та відновлення зруйнованих елементів Кримського мосту планується провести до 1 липня 2023 року. У підриві мосту росіяни звинуватили Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-