На Херсонщині росіяни запускають мовлення пропагандистського радіо «Крим»

На Херсонщині росіяни запускають мовлення пропагандистського радіо «Крим»

Укрінформ
На Херсонщині російські загарбники запускають мовлення пропагандистського радіо «Крим», для цього вони залучили ведучу з Криму. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Телеграм-каналі НСЖУ.

«Окупанти на Херсонщині запускають мовлення пропагандистського радіо «Крим». І гордяться, що це перший ефір в регіоні російською мовою за останні вісім років», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що перший новинний дайджест пролунав 21 травня. Розповіли про «вербовку місцевих українськими нацистами» і про приїзд делегації закордонних «журналістів».

А з 23 травня на радіохвилі 107.8FM на тимчасово загарбаних українських територіях окупанти мають намір запускати регулярні «новинні» програми, для зачитування пропагандистської інформації для Херсонщини залучили ведучу з Криму, йдеться у повідомленні.

Читайте також: Ворог видихається: міняє риторику, лякає неіснуючою «Задирою»

Як повідомляв Укрінформ, 3 березня у Херсоні агресор захопив приміщення ТРК «Суспільне мовлення: Херсон». Загарбники розмародерили будівлю Суспільного мовника і хочуть запустити пропагандистський телеканал «Таврія».

російські загарбники примушують журналістів та їхніх родичів на тимчасово захоплених територіях Херсонської області давати інтерв'ю російським ЗМІ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-