Жителі села Чонгар вийшли на мітинг проти загарбників з вимогою забиратися з Криму

Жителі села Чонгар вийшли на мітинг проти загарбників з вимогою забиратися з Криму

Відео
Укрінформ
Жителі села Чонгар Херсонської області вийшли на мітинг проти російських загарбників з вимогою забиратися з Криму.

Як передає Укрінформ, про це Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки повідомляє в Телеграмі.

"Мешканці Чонгару під прапорами кримських татар і України вимагали від окупантів забиратися з Криму. Бо Крим – це Україна", - ідеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні в Херсонській області пройшла хвиля протестів проти російських окупаційних військ. На мирні мітинги вийшли жителі Херсона, Нової Каховки, Каховки, Таврійська, Генічеська, Новоолексіївки, Каланчака.

24 лютого президент РФ Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан ініціював початок розслідування ситуації в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-